L O A D I N G

Termeni și condiții

TERMENI
Acest site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc., ce constituie „conținutul” site-ului www.norbucharest.ro, care este proprietatea companiei S.C. SPARKGATE SRL. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.18lounge.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve a prezenților termeni și condiții. S.C. SPARKGATE SRL. își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage, în parte sau în întregime, acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.18lounge.ro.

DESCRIERE SITE
Site-ul www.18lounge.ro este un site web de prezentare a serviciilor oferite de restaurantul 18Lounge. Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR
Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea S.C. SPARK GATE SRL. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.
Conținutul site-ului www.18lounge.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților S.C. SPARK GATE SRL.
Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial. Dacă downloadați sau printați o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului. Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
Societatea S.C. SPARK GATE SRL. nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilitate de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Societatea S.C. SPARK GATE SRL. a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din: utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori violează drepturile de autor (copyright) sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de e-mail alex.raduavramescu@18lounge.ro. Acest site este oferit în această formă garanții. Societatea S.C. SPARK GATE SRL. nu este și nu poate fi responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
  • Societatea S.C. SPARK GATE SRL. se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop;
  • Societatea S.C. SPARK GATE SRL. nu oferă nicio garanție că informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată.
  • utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului.
  • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.18lounge.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la societatea S.C. SPARK GATE SRL. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactați responsabilul site-ului www.18lounge.ro. S.C SPARK GATE SRL. nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.18lounge.ro și nu este responsabilă, în niciun fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL
Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condițiilor și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

UTILIZATORUL SITE-ULUI ACCEPTĂ SĂ ADERE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII
Utilizatorul site-ului www.18lounge.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și condiții

DREPT APLICABIL
Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condițiilor și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

UTILIZATORUL SITE-ULUI ACCEPTĂ SĂ ADERE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII
Utilizatorul site-ului www.18lounge.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și condiții